Een veranderend figuur, hoe stijl je dit het best? Tijdens je zwangerschap zal dit één van de vragen zijn die je stelt. De kleding die je tijdens je zwangerschap speciaal aanschaft zal je uiteindelijk maar enkele maanden dragen. En bij een volgende zwangerschap zou je deze items ook wel weer willen dragen. Om je zwangerschapsgarderobe zo effectief mogelijk in te richten, hebben wij de handigste tips op een rijtje gezet.

Basic shirts/tops
Basic shirts en tops zijn een uitkomst in je garderobe. Een goed zittend zwart, wit, grijs of gestreept shirt of top kun je uitgebreid combineren. En een item in effen kleur kun je moeiteloos met elke trend combineren. Dus ook bij een volgende zwangerschap komen je basic shirts/tops weer van pas.

Basic jeans
Eén van de eerste kledingstukken uit je garderobe die niet meer past is je broek. Met je groeiende buik moet je wel een nieuwe aanschaffen. Maar ook hierbij geld weer, je draagt je positiebroek/jeans maar een paar maanden. Zorg er daarom voor dat je een positiejeans aanschaft in een effen kleur. Een effen jeans kun je namelijk weer goed combineren met zowel print als effen shirts. Kies bij voorkeur ook een kleur die je zowel in de winter als in de zomer zult dragen, zodat je ook deze jeans eventueel weer kunt dragen bij de volgende zwangerschap.

Basic jurk
Als laatste basic item in je zwangerschapsgarderobe kan een jurk niet missen. Een jurk laat je ook tijdens je zwangerschap heerlijk vrouwelijk zijn en kan je prachtige buik ook nog eens benadrukken. Kies een jurk in een basic kleur als zwart/wit, grijs of donkerblauw, zodat je deze ook weer optimaal kunt combineren!

Met deze basic items kun je van weinig items veel combinaties creëren. Zo kun je ook tijdens je zwangerschap fashionable blijven!